Translate

четвртак, 15. децембар 2016.

7th Heaven - Voćni jogurt maska za lice


Moram priznati da dugo nisam koristila bilo kakvu masku za čišćenje. Razlog je to što sam imala običaj da kupim masku u tubici i da je nanesem kad osetim potrebu za dubinskim čišćenjem. Vremenom sam primetila da se maska suši, jer sve ima svoj rok trajanja pa i ona. Idealna prilika da isprobam nešto novo je ova maskica, koju sam dobila od kompanije 7th Heaven i ovom prilikom im se zahvaljujem.

U pitanju je maska za lice - voćni jogurt sa ključnim sastojcima : malina, mango i breskva. Pri samom otvaranju ovaj miris je toliko neodoljiv da biste ga sa slašću pojeli. Pre upotrebe uvek naravno pročitam uputstvo. Maska je namenjena za suvu, normalnu i osetljivu kožu. Iako ne spadam u nijedan od ova tri tipa ( jer imam mesovitu kosu ) ovaj proizvod je pravo osveženje za moje lice. 
Pre nanošenja maske, lice oprati i ostaviti ga vlažno. Naneti u debljem sloju kako biste prekrili celo lice i izbegavajte predeo oko očiju. Ostaviti da deluje 10-15 min. Za to vreme pročitajte neki časopis, pustite muziku i opusti se. Nakon što vam se lice steglo, kao da imate gips isperite i lagano utapkajte peškirom.

Ne mogu reći da ova maska čini čuda, ali prilično prija mojoj koži, kad odlučim da se opustim.
Osim ključnih sastojaka tu se još nalazi: prečišćena voda, prirodna glina, glicerin (biljni), soli mrtvog mora, aloe vera, nar,  Vitamin E...

Opšti utisak: Maska je odlična za kraj radne nedelje, da očisti i osveži lice od prljavštine nakupljene tokom nedelje. Pakovanje sadrži 20 g, tako da je možete iskoriti dva puta, što mislim da se isplati za masku od 190 din. 

7 Heaven osim za žene ima u ponudi i maske za muškarce, maske za oči kao i maske za stopala. Mogu se pronaći maske za svačiji tip kože i ukus. Peel off, blato, samozagrevajuće, pilling, maske na tkanini sa serumom i maske na tkanini sa glinom. U tubici ili u kesici ili čak pakovanje sa kompletom maskica.  Ako niste sigurni koja bi maska odgovarala vašem tipu kože, možete uraditi kratak test na njihovom sajtu.


*** Da li ste probale neku od 7th Heaven maskica i kakvi su vaši utisci ? ***

4 коментара:

  1. Veliki sam fan 7th Heaven maski za lice i preporučujem ti da probaš njihove maske od čokolade. Imaju ih od bele i crne čokolade.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pošto sam veliki ljubitelj čokolade mislim da će to biti pravo uživanje :)

      Избриши
  2. Voljela bih isprobati ovu masku, zvuči odlično. Super post ! <3

    Vildana from Living Like V (click on the photos in the newest post please) & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno, imas na njihovom sajtu razne vrste pa pogledaj sta bi ti najvise odgovaralo. :) <3

      Избриши